Aktuális

Zongora avató

 

 

Gyertek!!!
Látogassátok meg Művészeti Iskolánk állomását szombaton a főtéren a Városi Gyermeknap keretében!
Érdekes zenei feladványokkal és meglepetéssel várunk benneteket délelőtt 10 órától.
A nagyszínpadon táncosaink, zenészeink műsorát hallgassátok meg 15 órától!
Találkozzunk 06. 04-én!!!

Online tanári hangverseny

 

Különleges szabályok és járványügyi intézkedések:

Kedves Szülők, Gyerekek!

A Kiskunhalasi Alapfokú Művészeti Iskola a 2020/21-es tanévben rendes munkarend szerint kezdi meg az oktatást, 2020. szeptember 07-én.

A tanévkezdéssel és a tanévvel kapcsolatos részletes információkat, és a járványhelyzet miatt bevezetett különleges szabályokat a főtárgyat oktató kollégák az első órán külön is ismertetik. Az intézményünkben kihirdetésre kerülő egészségvédelmi intézkedések, a hatályos jogszabályokkal összhangban, szeptember első napján lépnek életbe.

Az intézményt kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató tanuló látogathatja. Kérjük a szülőket, hogy gyermeküket csak egészségesen, lázmentes állapotban küldjék az órákra. Az intézmény bejáratánál vírusölő hatású kézfertőtlenítőt helyezünk el, melynek használata az intézménybe lépéskor mindenkire nézve kötelező.

Közösségi terekben, iskolánk területén, a maszk használata mindenkinek kötelező. Külső látogatók, szülők maszkban várakozhatnak iskolánk folyosóján. A tanórák alatt a maszk viselése nem kötelező.

Kérjük, hogy mindenkinél legyen elegendő papírzsebkendő és azokat köhögéskor, tüsszentéskor használják.Kérünk mindenkit, hogy kiemelt figyelmet fordítson az alapvető higiéniai szabályok betartására.

Nagyon fontos, hogy amennyiben a COVID-19-es fertőzés gyanúja felmerül, vagy karantént rendeltek el a család bármely tagjára, azt intézményünknek is jelezzék, és gyermeküket NE küldjék iskolába!

A gyermek karantén vagy igazolt fertőzöttség esetén annak elmúltával is csak orvosi igazolással kezdheti meg újra az iskolába járást.Kötelező a kézmosás, a kézfertőtlenítés, vagy fertőtlenítő kendő használata a tanítási órák megkezdése előtt.

Fontos szabály egyéni művészeti óráknál, hogy egy tanteremben csak egy növendék és egy tanár tartózkodhat.Szolfézs, zenekar, kórus és társművészeti csoportos órákon az előírt védőtávolság betartása kötelező.

A tantermek, eszközök fertőtlenítésére fokozott figyelmet fordítunk, ezen kívül megengedett és szükséges a hangszerek tartozékainak speciális fertőtlenítése, a főtárgy tanárral egyeztetett módon.

Különös figyelmet kell fordítani a csoportos társművészeti órák előtt és után az öltözőkben a gyerekek létszámára is.

Ezen intézkedéseket addig tartjuk fenn, amíg az EMMI, vagy a Tisztiorvosi Szolgálat ennek szigorítását vagy teljes feloldását nem rendeli el.

Aktuális

Tisztelt Szülők, Kedves Gyerekek!
A Kiskunhalasi Alapfokú Művészeti Iskolában a 2020/2021. tanévben a járványhelyzetre való tekintettel, Évnyitó Ünnepséget nem tartunk.

Nagy szeretettel várjuk növendékeinket az órabeosztásra: 2020. szeptember 3-án és 4-én 14.00-17.00 óra között, melyre kérjük, hogy az általános-középiskolai órarendjükkel érkezzenek.

Első tanítási nap: 2020. szeptember 7. hétfő.

Megszakítás